Mūsų mylimiausi žaislai mergaitėms 2011 m.

Stebuklingoje www.mazimazi.lt krautuvėlėje per metus apsigyveno nemažai žaisliukų. Dar daugiau jų iškeliavo į naujus namus. Vienus labiausiai mėgo mergaitės, kitus berniukai, trečius mamytės su močiutėmis. Nutarėme ir mes išrinkti žaisliukus, kuriuos labiausiai pamilomė per šiuos metus. Taigi mūsų mylimiausi žaislai mergaitėms.

1. Triušiuko Silvano ir pelytės Nini drabužinė - lagaminas
Dovana mažiesiems keliautojams - pelytės ir triušiuko drabužinė-lagaminas 237 Lt iš čia
Atidarai lagaminą, o čia pelytė Nini ir jos bičiulis triušis Silvanas. Jie puošiasi, nes eis pietauti su savo šeima „La Grande Famille“. Lagamine tikra drabužinė, su subtiliomis pakabėlėmis, medinuku skersiniu ir pačiu tikriausiu stalčiumi. Drabužinėje rasite po porą drabužėlių komplektų triušiukui ir pelytei. Šis lagaminas dažnai keliavo pas vaikus kaip krištynų dovana. Taip pat aplankė mažuosius, kurie mėgsta visą savo „gyvenimą“ vežtis kartu kur bekeliautų:).

2. Mediniai indukai - arbatos gėrimo rinkinys
Medinių vaikiškų indų rinkinys arbatėlei 89 Lt iš čia
Pasakiškos grožio „Le Toy Van“ mediniai žaisliukai krautuvėlėje www.mazimazi.lt apsigyveno tik 2011-ųjų pabaigoje. Bet buvo verta jų ieškoti ir laukti. Vienas mūsų mylimiausių šis žemuoginis arbatos gėrimo rinkinukas. Nors indukai nepaprastai simpatiški, mane labiausiai žavi medžiaginis pyragaitis ir padėklas. Tai vienas iš imitacinių medinių žaisliukų, o imitaciniai žaislai lavina fantaziją, ugdo socialinius bei kalbos įgūdžius.

3. Medžiaginė lėlė madmuzelė Adelė

Medžiaginė lėlytė madmuazelė Adelė 169 Lt iš čia
Šiek tiek išsiblaškiusi, bet nepaprastai miela lėlytė madmuazelė Adelė apsigyveno www.mazimazi.lt ne iš karto. Truputį delsėme ją atsivežti, buvo neramu, ar pamėgs jos ugninius plaukus krautuvėlės lankytojai. Bet padūkėlę Adelę pamilome ne tik mes, ji tapo bičiule ne vienai mergytei. Jos rankos ir kojos lieknos, o užpakaliukas pasiūtas taip, kad panelytę Adelę būtų patogu pasodinti. Adelė truputį susivėlusi ir pasišiaušusi - žodžiu, išsiblaškiusiai žavi. Štai prancūziškas filmukas apie ugniaplaukę Adelę.

4. Medžiaginis paukščiukų namelis

Paukščiukų namelis graži krikštynų dovana ar kambario dekoracija 109 Lt iš čia 
Paukščiukų šeimynėlė: mamytė, tėtis ir mažylis, gyvena jaukiame šviesių pastelinių spalvų medžiaginiame namelyje. Jie turi ir mažytį lizdelį su kiaušinėliais. Namukas atsidaro ir užsidaro, yra landa paukščiukams įskristi vidun. Paukščiukų lizdelis turi rankenėlę ir gali būti pakabintas - pasakiška dekoracija vaiko kambaryje. Tai imitacinis žaisliukas, vaidinamas šeimos gyvenimas, kalbama. Be to, žaisliukas supakuotas krepšyje iš tinklelio puikiai tinka vežtis į kelionę ar į svečius. Paukščiukų namelis - labai graži dovana krikštynoms.

5. Rinkinys prie medinės virtuvėlės - švieži vaisiai
Mediniai pjaustomi vaisiai labai mėgstami mažylių, 49 Lt iš čia
Šis rinkinys labai svarbus priedas prie medinės virtuvėlės. Tai puikiai pažįstami vaiskių spalvų vaisiai. Mažyliai be galo mėgsta medinius pjaustomus produktus. Jie sutvirtinti lipdukais, o peilio pagalba perpjaunami į dalis. Žaidžiant šiais mediniai žaislais ne tik lavinami socialiniai, kalbos įgūdžiai, bet ir motorika.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Geriausia dovana 2 metų vaikui